Benvinguda! Aquesta és casa teva!

què hi trobaràs aquí?

  • els continguts tendran sempre un d’aquests dos objectius: honrar la bellesa que t’habita, inspirant-te perquè puguis elevar la teva vibració…] o COMPARTIR nous coneixements [que t’ajudin a connectar amb la teva saviesa]
  • un cop al mes dedicaré una entrada al blog a honrar el llegat d’una dona: artista, escriptora, científica… anònima o famosa…
  • un cop al mes pujaré un àudio amb una meditació, perquè puguis connectar amb el benestar i la calma mental quan vulguis

Un camí de recerca i transformació personal

Estic segura que tenim en comú moltes coses… No crec en les casualitats. Si has arribat fins aquí és perquè tu també vols emprendre un camí de transformació personal.

Ets una aventurera a la recerca de les teves pròpies RESPOSTES… a la recerca de la teva pròpia BELLESA… a l’escolta de la teva pròpia SAVIESA…

Per tot això he obert aquest espai i aquest és el SENTIT SENTIT del meu projecte: el sentit (l’objectiu) sentit (connectat amb el COR) de tot el que em fa molta il·lusió a partir d’avui mateix començar a compartir amb tu, dona sensible, inquieta i creativa.

Ens uneix a les dues una necessitat interna de transformació i recerca. Aquest camí de VIDA és una elecció, com d’altres. És la teva elecció: la teva manera d’entendre la vida, com a camí d’aprenentatge constant i d’evolució.

I d’aquí el nom d’aquest blog: “rastres”. En aquest camí de recerca, tu, jo i els milions de dones que abans que nosaltres han viscut… (i les que vendran després…) anam dibuixant un rastre… un llinatge que ens agermana… una SAVIESA COMPARTIDA.

Pertanys a un llinatge de dones sàvies i valentes

En algun moment, TOTES hem hagut d’adaptar-nos per ser estimades, reconegudes o acceptades. I en aquesta adaptació hem perdut la connexió amb la nostra saviesa. En aquest espai vull convidar-te a explorar qui ets realment, deixant d’adaptar-te als altres… per començar a donar-li el reconeixement que es mereix a la teva part més autèntica… a la teva ESSÈNCIA… a la teva SENSIBILITAT… a la fragilitat, l’escolta i l’atenció de la teva VEU interna.

Aquest és l’inici d’una aventura d’amor amb tu mateixa!

UN ESPAI OBERT [DES DEL COR]

Per tot això em fa tanta il·lusió que puguem d’ara endavant anar fent camí juntes… de la mà… MAI ESTÀS SOLA… el temps d’amagar la teva bellesa (la teva sensibilitat i la connexió amb la teva pròpia veu) ja ha acabat. Vivim temps de canvis i de transformacions globals i ha arribat el moment de començar a recuperar el CORATGE i el valor de SER TU MATEIXA…

Els ho devem a totes les dones que abans que tu i que jo van viure i lluitar perquè ara, en aquest instant, puguis començar a teixir les teves ales. Elles són les nostres arrels i per això aquest espai vol ser un homenatge a aquesta bellesa-saviesa-en-femení construïda fent-camí-juntes.

Aquest és el teu llinatge, el de totes les dones lluitadores [anònimes o conegudes] que abans que tu i que jo han viscut. El seu llegat es fa teu en cada respiració, quan el reconeixes i l’honres en els petits detalls de cada dia…

CADA PETITA ACCIÓ, FETA DES DEL COR, és TRANSFORMADORA…

Així que, benvinguda de nou! Comencem a fer camí juntes! Véns?

El meu procés creatiu

Cadascuna de les meves aquarel·les és el resultat d’obrir un espai de diàleg sense paraules entre el color (la taca, el traç i el gest), l’aigua i el paper.

Durant aquest procés, jo em submergeixo en un estat meditatiu on és el mateix dibuix qui em va dient què necessita…

Sovint és un toc de color que genera una harmonia amb l’altre… De vegades, és l’espai en blanc qui juga i es manifesta com a part important de la composició. La pinzellada i el traç són els altres protagonistes. Jugar amb les taques dóna qualitats que estan obertes a la improvisació. La pinzellada i el traç poden ser també improvisats o sortir d’un control més precís del pinzell i des d’una intencionalitat clara en el gest.

Influències de la filosofia zen

En la meva aproximació personal a la tècnica de l’aquarel·la hi ha clares influències de la filosofia zen japonesa i, sobretot, del concepte wabi-sabi. Des d’aquesta mirada, la simplicitat, la senzillesa, la natura i la imperfecció són qualitats que construeixen una bellesa profunda que transmet una harmonia intemporal, al mateix temps que es troba clarament inserida en el temps i reflecteix la seva fugacitat.

Aquesta idea de fer visible una harmonia interna es troba també reforçada per la intenció conscient de no rectificar i de no manipular el gest i el traç, d’acollir els errors com a mostres de riquesa, perquè fan visible una acció autèntica, que no prové de l’intel·lecte, sinó del cor i des de la connexió amb el flux de l’energia de la vida (el Tao).

La imperfecció és un valor que mostra la vida bategant en cada gest que, en el paper, cada aquarel·la expressa…

Espero de tot cor que això signifiqui per tu obrir un espai de diàleg amb l’harmonia, la bellesa i la profunditat d’allò que som.

Agraïda…

Catalina.

T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email

Subscriu-te al meu blog i rebràs aquest preciós ebook, amb l'àudio d'una meditació guiada de regal.

T’ajudarà a connectar amb el teu centre i a més descobriràs els conceptes essencials per crear la vida que desitges.

T’obrirà les portes a noves possibilitats, per començar la teva transformació, pas a pas.

Altres entrades que et poden interessar

CONTACTE

Catalina Alou Font
hola@catalinaaloufont.com
695 270 154