LA VIBRACIÓ DEL TEU COR ÉS EL TEU SUPERPODER

En el meu camí guiant tallers de meditació, any rere any he anant incorporant una mirada molt més àmplia i profunda sobre què és això de meditar i què passa quan meditam. Aquesta nova comprensió s’ha anat construint, com no pot ser d’altra manera, també amb les meves experiències personals.

Des que vaig assistir als primers tallers de Joe Dispenza (Munic 2015), la claredat de les seves explicacions sobre el camp quàntic i el funcionament de l’energia em van reafirmar la certesa que tot és vibració i que no existeix una realitat separada de l’observador(a): TU.

“Això que anomenes “realitat” és una creació de la teva vibració

que és el reflex dels teus pensaments, emocions i accions”.

J. Dispenza
  • Però si ja saps que és així, per què et costa tant atraure allò que vols?
  • Com ho pots construir? I, si de veritat respon al desig del teu cor, perquè no se’t dona?
  • Què t’impedeix manifestar la vida que vols?

Allò que en realitat desitges, no és un objectiu

sinó un estat intern

Aquestes són també preguntes que jo em faig. I tot i que he trobat diverses respostes, cada cop estic més segura que allò que desitges no és aconseguir un objectiu, ni que sigui tan lloable com trobar el teu propòsit per contribuir al món amb la teva aportació. Allò que en realitat desitges és sentir-te d’una determinada manera no fugaçment, sinó sempre, de manera permanent i estable.

Desitges sentir-te en calma i connectada amb la vida

Perquè si ho penses bé, per què vols trobar el teu propòsit? Per què vols fer canvis a la teva vida? Per sentir-te realitzada, tal vegada? Per sentir que ets fidel a tu mateixa? Per sentir que la teva vida té sentit… Per sentir que fas una aportació als que vendran després?

Sempre hi ha el verb “sentir”, dins la resposta…

Quan parlam d’emocions, pensam en el cor


Quan parlam d’emocions, pensam en el cor. Però en realitat, les emocions humanes més comuns i primàries estan basades en la supervivència i tenen el seu origen en els centres d’energia que es troben per davall del cor. Aquestes emocions són les que aprens culturalment de ben petita i es consoliden de gran. Són la por, la tristesa, l’alegria, la ràbia…

Això és el que fins ara hem pensat que és ser humans. I sí, és així, però això no és tot…

Fins ara t’han servit per arribar al moment present. Però no et serveixen per anar més enllà.

Ha arribat el moment de canviar el teu menú emocional


La Terra, el planeta i tots nosaltres, estam travessant un gran canvi evolutiu, un salt global, que té la clau en canviar la nostra dieta emocional. Perquè tu pots escollir com sentir-te. Pots escollir si quedar-te aferrada a la ràbia i la tristesa o no identificar-te i deixar-les passar… i triar emocions que t’ajudin a crear la teva felicitat.

Perquè ara ja sabem que la felicitat és una elecció i que ets TU qui la construeixes, de la mateixa manera que construeixes la calma i el teu benestar, dia a dia.

De quines emocions esculls alimentar-te?

Tries emocions que et nodreixen o esculls emocions que t’esgoten?

Fins que no sentis que ets capaç de canviar el teu menú emocional, seràs una víctima de les teves emocions i elles dissenyaran el teu mapa de vida. I tu seguiràs projectant-te a fora, pensant que el teu benestar depèn d’aconseguir certs objectius, que mai t’aporten allò que de veritat desitges.

Les teves emocions són la teva brúixola vital: elles decideixen el teu rumb.

Tu tens el poder d’escollir sempre amb quines emocions vols nodrir-te, viure i conviure.

Ja no vols competir, ara vols compartir


Ens han educat per sobreviure. I en la selva, només sobreviu el més fort. Ara, però, hem descobert que això té una factura: l’hiperperfeccionisme i l’autoexigència no t’aporten la felicitat, no t’ajuden a gaudir. I a més a més, no arriben mai a satisfer-se del tot.

La vida ha canviat perquè TU HAS CANVIAT. Ara desitges gaudir de la vida i compartir el teu propòsit d’ànima amb la comunitat. La competitivitat i l’individualisme ja no et seveixen: no volem guanyar, volem servir.

Aquest canvi de perspectiva sobre què és la vida i com la vols viure és la porta que et condueix a ser capaç d’elevar la teva vibració. I això que sembla tan abstracte i indefinit té una transferència molt clara en el teu organisme: no saps com estàs vibrant? Observa què estàs sentint.

Les emocions són l’expressió de la teva vibració.

Modifica el teu menú emocional i la teva vibració canviarà a l’instant.

Les emocions són l’expressió directa de la teva vibració. Són energia en moviment (e-movere). Allò que pitja a dins tu (l’energia) necessita ser expressat i ho fa a través de les teves emocions. Tal vegada no n’ets conscient, perquè sovint les controlam o bloquejam… però l’energia mai es destrueix, només es transforma… així que d’alguna manera aquesta energia no expressada segueix estant en tu i condicionant la teva visió de la vida: és el teu filtre, perquè és la teva vibració.

Una manera molt fàcil de saber-ho és observar el teu llenguatge, les teves paraules: et mostres agraïda, confiada i contenta, sense que hagi passat res, o en el teu dia a dia les converses es mouen al voltant de la queixa, el cansament i/o altres emocions com la tristesa, la ràbia o el fet de sentir-te enfadada? O tal vegada insatisfeta?

El Cor és el centre, el pont i el transformador

“El Cor és el centre més poderós que tenim en el nostre camp energètic.

És el centre de nostre poder d’atracció.”

Maite Issa

Això vol dir que tal i com estàs sentint, estàs creant, perquè la vida, com a camp d’energia, reflecteix la teva vibració. La vida et mostra qui estàs sent. Si vols una vida diferent, abans has de ser TU diferent: has de canviar a dins, allò que vols veure a fora.

La neurocardiologia ens explica que és el Cor

qui condiciona el cervell

“El cor té la seva pròpia xarxa neuronal. És un altre cervell.

Un major nombre d’informacions passen del cor al cervell i no a l’inrevés”

Dr. Armour, creador del concepte “cor-cervell” (1991)

Et deix aquí dos articles que m’han semblat molt clars i entenedors per entendre què és i com modifica la teva fisiologia la coherència cardíaca.

D’aquest segon article,“El campo electromagnètico de tu corazón es tu superpoder”, J. I. Morales, a Psychology Today, et deix una reflexió:

“¿qué pasaría si entrenamos a nuestros corazones usando emociones positivas para que el cerebro libere químicos que apoyan la sanación y el bienestar de manera más consistente? Al aumentar la conciencia de lo que estamos “alimentando” al centro de mando, podemos ser intencionales sobre lo que permitimos, a lo que damos permiso para extenderse al resto del cuerpo e incluso cómo inspiramos a otros a sentirse a nuestro alrededor.”

Aquest és el repte i allò que jo sent que et puc ensenyar en aquesta nova etapa: aprendre a viure des del Cor, com a centre organitzador i creador d’emocions sanadores que t’ajudin a construir i viure la vida que desitges.

Des del Cor, agraïda…

Catalina.

PS: Fes-me arribar qualsevol comentari, dubte o suggeriment. Em serveixen molt per saber si tot això que estic compartint t’ajuda a construir la vida que vols.

T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la.

Subscriu-te al meu blog i rebràs aquest preciós ebook, amb l'àudio d'una meditació guiada de regal.

T’ajudarà a connectar amb el teu centre i a més descobriràs els conceptes essencials per crear la vida que desitges.

T’obrirà les portes a noves possibilitats, per començar la teva transformació, pas a pas.

Altres entrades que et poden interessar

Open chat
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Necessites ajuda?