Quin és el teu propòsit?

Ets aquí per ser fidel a tu mateixa

He arribat a comprendre quin és el meu centre, quin és el centre des d’on SER significa COMPARTIR. I això ha aparegut en mi quan he deixat d’escoltar els / les altres i he recuperat el meu PODER intern. Quan he decidit aprendre a estimar-me i atrevir-me a mostrar-me.

El meu propòsit de VIDA sempre ha estat obrir camí, però fins fa poc no he comprès que això consistia (en part) en manifestar una nova manera de VIURE, un canvi de paradigma que des del 2015 puc definir i descriure, perquè el sent integrat des de fa molt, tot i que fins ara no m’he atrevit a expressar, fora del meu cercle més proper.

He entès, de mica en mica, que el camí no és la via intel·lectual, que la ment és una eina al servei del COR i que cos i ment són els canals des d’on tota aquesta fantàstica transformació es desenvolupa.

Sé que sembla una obvietat, però sovint allò que és més evident és allò que més ens costa percebre.

El repte és aprendre a viure des del Cor

El repte és aprendre a viure des del Cor i aquest és també el teu propòsit. Pensa-ho bé. Què hi pot haver més poderós que aprendre a connectar amb aquest centre i viure des de la seva intel·ligència? On ens ha duit (com a espècie) menysvalorar-lo i adorar el poder de l’intel·lecte? Per quin motiu menyspream la saviesa de la sensibilitat, les emocions i la capacitat de sentir, quan és realment tot això el que ens fa humanes i poderoses?

La connexió amb el Cor ens obre a una nova comprensió

En aquesta nova comprensió de la vida i d’allò que som, que se’m va revelant, el COR es va definint com el centre energètic del qual depèn tot l’organisme: també el cervell i també la ment.

El cor és, llavors, no només el centre de la nostra biologia, sinó sobretot el centre de la vida energètica: motor, pont i transformador d’una visió de la vida basada en la supervivència, a una visió connectada amb les forces espirituals, subtils i elevades que ens acompanyen en aquesta aventura.

No respon, doncs, al concepte de cor que com a humans hem construït. Pensam en el cor com en el centre de les nostres emocions, quan la majoria de les emocions humanes (basades en la supervivència i la lluita) justament troben en el cor la frontera i el límit, perquè vibren per davall d’ell.

El Cor que esdevé transformador i pont és un centre energètic connectat amb l’Univers i la Divinitat que catapulta les emocions limitants (basades en la necessitat de sobreviure) i les propulsa més amunt, transformant-les en sentiments més estables, facilitadors d’estats que esdevenen portes d’accés a nivells energètics més elevats que ens ajuden a fer aquesta transferència d’una dimensió dual, la dimensió de la matèria, a la dimensió integradora: matèria = esperit = energia.

Quins són els teus dons? Quines han estat les teves experiències? Què has après a la vida?

Què és el que has vengut a compartir?

Torna a casa, torna al Cor, torna a tu

Acompanyar i aprendre a VIURE des del COR és iniciar un camí de redescoberta de qui realment ets. És TORNAR A TU. I suposa reaprendre a viure i reorientar la teva mirada cap a allò que descrivim, socialment i cultural, com a realitat, per qüestionar-ho i reformular-ho.

Es tracta de desaprendre allò que t’han ensenyat per atrevir-te a SER allò que ets i que has vengut a compartir, mostrar, ensenyar… comunicar.

Es tracta de tenir el valor de ser fidel al propòsit de la teva ànima i atrevir-te a viure des de la teva connexió amb qui realment ets, començant a construir el teu benestar, des de l’alegria, la gratitud i la calma.

Aquest és el teu propòsit. I el meu. Aquest és el nostre propòsit d’ànima, allò que des de fa tant (des de sempre) hem cercat amb afany i que ara se’ns revela per poder ser viscut i integrat. Ara el podem dur a la consciència per fer-lo visible i realitzar-lo. Ara és el moment.

Perquè tota aquesta saviesa s’està ara desplegant com l’aroma d’una vareta d’encens que subtilment i silenciosa crema, i deixa anar en fer-ho un nou rastre, naturalment, que ens ajuda a totes a transformar la nostra vida i la vida del planeta. Des de la connexió amb el Cor. Des del reconeixement a la sensibilitat com la més poderosa de les forces.

Agraïda…

Catalina.

T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la.

Subscriu-te al meu blog i rebràs aquest preciós ebook, amb l'àudio d'una meditació guiada de regal.

T’ajudarà a connectar amb el teu centre i a més descobriràs els conceptes essencials per crear la vida que desitges.

T’obrirà les portes a noves possibilitats, per començar la teva transformació, pas a pas.

Altres entrades que et poden interessar

Open chat
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Necessites ajuda?